ב1:58 קודאק מדבר על פיטו אחד מה סניפר גאנג נותן איזכור לשיר שלו
petho היה ה״סגן״ יד ימין של האח הגדול של קודאק John wicks שהוא בעצם המנהל והראש של סניפר גאנג ופאפי גאנג

אם אני לא טועה אח שלו הוא השחור הרביעי הכי מסוכן באמריקה
אח של קודאק ישב שנתיים בכלא על זה שהוא לא דיבר בחקירה (רצו לתת לו עשר שנים ירד לשנתיים) אח שלו אגב ניבא את זה בשיר לפני 3 שנים איכשהו
בכל מקרה כמו שהוא אמר בשיר שכדי לתפוס אותו הם צריכים לתפוס את petho קרה משהו עם הfbi ופיטו יש כאלה שאומרים שפיטו הלשין (לדעתי קרה משהו אחר כי אם זה היה קורה הוא כבר לא היה בסניפר גאנג) ושבועיים אחרי שג׳ון השתחרר הוא ופיטו ניתקו קשר (לפי האינסטגרם מבחינת לייקים שיתופים וכאלה)
שאלתי את petho כמה פעמיים בלייב הוא לא ענה ויש עוד אחד מסניפר גאנג ששאלתי אותו בלייב והוא קרא את השאלה שלי וישר כיבה את הלייב
בכל מקרה לפי האיזכור של קודאק וזה שפיטו עדיין מקבל לייקים מjackboy ועוד הוא עדיין בסניפר גאנג למרות שנראלי יש בינו לבין ג׳ון משבר כמו שיש בין קודאק לג׳קבוי
או שהם מרוחקים מסיבות משפטיות כי פיטו העלה את האלבום החדש של ג׳ון לסטורי אבל ג׳ון לא שיתף ספציפית את שלו ואת של כל השאר כן
אני מקווה שהם עדיין בסדר כי אני חולה על פיטו
0:34
1:34
@NiggorColgate אם אתה יודע מה קרה בניהם אני אשמח לדעת גם יש מישהו שהתחיל להגיב בשירים של ג׳ון מאז שהוא התשחרר שהרגו אותו וזה כפיל בכלל וגם קודאק ושהם הרגו את כל סניפר גאנג והחליפו אותם