Mac Miller - Circles
תכלס יצא לפני שהקורונה הגיעה לישראל אבל הוא מיוחד לי והיה סוג של "האלבום קורונה" שלי הייתי שומע אותו שהייתי מוציא את הכלב שלי בשישי בבוקר וכל השכונה הייתה שקטה, בכללי זה אלבום יפה על שקט נפשי והתפכחות, חבל שאיבדנו את מאק כי הוא באמת ניסה לעבור תהליך. הסאונד שונה ויותר מזכיר אינדי רוק, עשוי ממש טוב והולם אותו והשירים פה מרגשים. הוא לא מרגיש כ"כ כמו אלבום של אחרי המוות כי הוא נשמע יחסית מלוטש.
Juice WRLD - Legends Never Die
אני מרגיש שההערצה שלי לג'וס דווקא באה בארה של האלבום הזה. גם אהבתי אותו שהוא היה חי אבל רק אז נקלט לי שהוא היה בגילי ובשיא של הקריירה שלו ואיבדנו פה. כל השירים באלבום יפים ובסגנון של האימו ראפ, הוא יחסית עצוב אבל קליל. יש פה גם שירי פופ שפחות אהבתי אבל זה עדיין נאמן אליו כי הוא עשה שירים כאלה גם כשהיה בחיים. יש לג'וס עוד מלא ליקס שלא יצאו שכנראה יכניסו לאלבום הבא שלו שיוצא השנה, אבל אהבתי את הבחירות פה ושומעים הוא השתפר בשירה ובראפ כשהוא הקליט את השירים האלה אז זה הצצה למה שהיה יכול להיות.
יסמין מועלם - אריה
בלי צחוק, כנראה הכי מושמע שלי מהשנתיים האחרונות. אוהב את הכיוון המוזיקלי שלה, מצד אחד היא זמרת ו"ילדת רימון" ושומעים את זה, מצד שני זה סופר מחובר להיפ הופ ולהשפעות טובות מחו"ל, מצד שלישי, משהו ממש ישראלי ורוחני באלבום הזה, ובגלל זה הוא תפס אצלי כל כך. אז אני גם מתחבר למילים, גם למוזיקה וגם לאישיות של האלבום הזה ואני מרגיש שלא חסר בו. גם הלכתי לראות אותה בבארבי במופע בכורה (שנדחה כמובן בשנה חחחחח כי קניתי במקור כרטיס למרץ 2020), מאמין שזה גם הוסיף להרגשה שלי עליו. היא לא הפרפורמרית הכי טובה שראיתי אבל הייתה שם אווירה ממש רגועה ואפילו שבאתי לשם לבד, פיכח, ממש השפיעה עליי ואני לא אשכח את ההופעה הזאת. זהו חפרתי קיצר יצא לה גם שיר חדש ויהיה גם אלבום חדש השנה אז מחכה לשמוע.
Slowthai - TYRON
הפתעה גדולה בשבילי כי לא הייתי מעריץ של סלואתאי מהאלבום הראשון שלו. לא ממש התחברתי לקול שלו אבל פה זה מוסיף לו מלא אישיות וזה אלבום קצר שכיף לשמוע, החצי הראשון זה באנגרים שכמובן הוא שוחט בהם והחצי השני זה שירים יותר אינטימיים / מושפעים מאינדי פופ ויש בהם משהו מנחם, הוא לא מפספס פה לדעתי וכנראה הראפר הבריטי האהוב עליי כרגע. שימשיך להתנסות ואני אמשיך לשמוע. אלבום הראפ של השנה לדעתי ואנדרייטד!!
Hiatus Kaiyote - Mood Valiant
אלבום השנה והשיר שאני מפרסם פה למטה זה שיר השנה. כולם לשמוע דחוף. היאטוס קאיוטה להקה רוחנית שמשלבת ג'אז עם ניסו סול עם אלטרנטיבי ועם פסיכודליה, נאי פאלם הזמרת משחקת עם הקול שלה בצורה שזה כמעט נשמע כמו כלי נגינה, כל האלבומים שלהם טובים וזה טוב באותה מידה ובכל זאת שונה. הוא אפילו יותר ג'אזי ויותר מחובר לטבע ורוחני מהקודם. הלוואי שהיה אותו בקורונה מאמין שהוא היה מנחם אותי קצת.