אלכמיסט הדבר הכי דומה לריזה והאבוק בפריים שלהם דופק לך ביטים כבדים מרושעים כאלה וגם יודע להתגמש ולהתאים תסגנון שלו לראפר שהוא עובד איתו
לעומת זאת מאדליב סתם דופק סימפולי סול דאסטיים וכשהוא מנסה לעשות טראפ יוצא לו לא משהו כמו חלק מהביטים בבנדנה.. גם האלבום סולו שלו מהשנה נשכח מהר ולפעמים הוא עובד עם כל מיני מוזרים כמו למשל האיפי עם הזמר אינדי הלבן
דונו
לא כל אחד שונה ואם כבר כמפיק מאדליב עושה דברים מטורפים ורוב הביטים של אלכ זה לופים עם תופים שאין לי בעיה אבל אם אתה כבר משווה ילד השוואות
ronen להפך אלכמיסט כמעט ולא שם תופים כבר
רואים שלא שמעת תקלאסיקות האחרונות
RUNAWAY_ חחח זה לא הנקודה שלי, מאדליב הופך סאמפלים לגמרי ועושה איתם דברים משוגעים ואלכ רוב הזמן לוקח לופ מאיזה תקליט ושם עליו תופים פשוט (או שלא) שמעתי את כל הדברים הפרוסמים של אלכ לדעתי מהשנים האחרונות והאלבום החדש עם בולדי מטורף אבל טכנית מאדליב יותר טוב לדעתי
עזוב טכניות, הסאונד של אלכמיסט הרבה יותר טוב והקצב שהוא משחרר אלבומים שהם אש הרבה יותר מטורף
מבחינת שיתופי פעולה שהם על רמה למאדליב יש רק את מאדוילייני ופיניאטה, לאלכמיסט יש הרבה יותר מזה
RUNAWAY_ אתה לא יכול להגיד הסאונד הרבה יותר טוב סאונד הוא הדבר העיקרי שפוגע בטעם ובגלל זה הוא הדבר הכי סובייקטיבי בערך
ronen אלכמיסט יותר גריימי ופסיכודלי אחי מכניס יותר דברים חדשניים ומרגשים.. הסאונד שלו יותר טוב להיפ הופ
RUNAWAY_ מה הסאונד שלו יותר טוב להיפהופ אחי מאדליב זה ה-סאונד של היפהופ יש להם סגנונות שונים
למאדליב יש כוח ענקי הוא פשוט שבלול צללים כזה הוא בקושי מוציא דברים הוא יכול לעשות דברים מודרניים ולהלחין מדהים אבל הוא בוחר להיות אבא…
ronen נו והסאונד של אלכמיסט יותר טוב מה יש למאדליב שמקביל ל Haram? אבל תמשיך להתקע על מאדוילייני ופיניאטה לכל החיים
בעצם נזכרתי שמאדליב הוא מוזיקאי מטורף הקליט אלבום ג׳אז כשהוא מנגן את הכל יש לו סיפור שהוא לא ידע בכלל לנגן על כלים מסוימים ואז הוא נעל את עצמו בחדר במשך שבועיים ולמד לנגן, הלחין קומפוזיציות והקליט אותם ואז השמיע לאיזה מוזיקאי ג׳אז גדול והוא שאל אותו מי עשה את זה והוא אמר שזה הוא אז הוא אמר לא שאין מצב זה נשמע כמו מישהו שעוסק בזה המון שנים
Nowhere2go כה אבל מבחינת הפקות לראפרים אלכמיסט לוקח
RUNAWAY_ מקביל לחאראם מבחינת איכות או שיצא בזמן הזה?
לא תמיד בא בטוב לשמוע איזה אלבום ג'אז אינסטרומנטלי נידח
גם אתה התדרדרת להשוואות ודירוגים?
אבל ריל אלכמיסט פשוט הביא כל כך הרבה קלאסיקות בזמן האחרון יש לו משהו כמו 5 אלבומים בטופ 20 של העשור הזה עד עכשיו
9th wonder מנצח
admin לא אחי לא מתקרב אפילו דאסטר רציני
תודה שאתה טועה כפיר!
ronen עוד פעם מביא לי אלבום אינסטרומנטלי משנת הטרפפוק
ronen טבה לא הבנת טיעון חזק אלכמיסט עשה כבר דברים הרבה יותר טובים
RUNAWAY_ לא יודע אני חולה על האסתטיקה שלו
אבל ההפקות בפיניאטה לא מהעולם הזה
Nowhere2go
RUNAWAY_ כרגע אולי אלכ יותר טוב כי מאדליב לא מוציא כלום אבל בכללי מאדליב לוקח