https:/ היא מביכה את עצמה ברמות וחבל עליה.. רוצה שיתיחסו אליה בלשון ״they” אבל אומרת ״i” ולא ״we” כבינאריות של שתי מינים ואני חושב שכל ההליך הזה נובע מתוך תשומת לב עצמית ולא מרצון כלשהו ואני בכללי לא כזה מצליח ליישר קו עם הא-בינאריות ויש כמה רבים מהקהילה כמוני שלא מחבבים את זה אבל הפוליטיקליקורקט לפעמים מצליחה למחוק הכל ושהכל ורוד סביב זה
Thug_ רוצה שיתיחסו אליה בלשון ״they” אבל אומרת ״i” ולא ״we”
ככה עושים אחי...
כולם עושים ככה they זה כינוי ניטרלי
Thug_ Themi Lovato
אתה גם מהקהילה?
idanbh כה
Ramon_Malone אמור להיות we
למה שתגיד we כשi לא מתייחס למין מסויים, היא התפצלה לשתיים?
Thug_ לא. אמור להיות i אני אומרך
Thug_ לא אחי אומרים they כי he/she מתייחס לג'נדר מסויים אבל I זה יוניסקס אז אין צורך להשתמש בwe
Thug_ נייס לא ידעתי
Ramon_Malone גם אם כן אז זה טיפשי לחלוטין Deal w it
idanbh היה אפשר לנחש
מסכנה הגמילה דפקה אותה מקווה שתחזור לעצמה
Demi continued, expressing that their gender identity could change over time. 'There might be a time where I identify as trans...there might be a time where I identify as nonbinary and gender nonconforming my entire life. Or maybe there's a period of time when I get older that I identify as a woman. I have a feeling that it's not going to ever go back to one way or the other. But it's about keeping it open and free, and just I'm a very fluid person, and so that goes with how I express myself as well." היא צריכה טיפול..
Thug_
נחשפה מקהילת הזיקיות
Yair זה עדיין לדעתי לא נראה הגיוני ולא ריאלי
אנשים כל הזמן מדברים היום על זה שלא רוצים שיכניסו אותם להגדרות אבל מכניסים את עצמם כל היום להגדרות חדשות
שאלה לכולם פה, באמת מתוך סקרנות
במידה והייתם פוגשים מישהי כמוה, שבוע אחד היא מבקשת מכם לפנות אליה ב we , שבוע אחריי זה בתור גבר ושבוע אחריי אין לה מין,שבוע אחריי זה היא מבקשת ממכם שתפנו אליה בתור אישה
אתם תסכימו לזה?
NiggorColgate הייתי ממליץ לה ללכת לטיפול נפשי והייתי מזמין תור גם
NiggorColgate כן
NiggorColgate הייתי אומר לכולם שהם מטומטמים
NiggorColgate אני בן אדם כזה שלא אוהב לעשות דווקא לבן אדם אם הוא מבקש אבל זה היה מרגיש לי מטומטם ומאוד מאוד קשה לי לשקר או לשחק אז כנראה לא הייתי מדבר עם הבן אדם הזה פשוט ופותר את הבעיה או נמנע מלהגיד מלפנות אליו עם הם אתה אנחנו אחותך לא יודע איזה הגדרה פשוט מדבר רגיל וזהו מה יש לי כוח לזה ואומר את זה בתור בן אדם שמאוד מאוד משתדל לפחות לכבד בן אדם שאני מדבר איתו
NiggorColgate בשביל לכבד אותה כן אבל זה ברור לי שהייתי מתאפק לא לצחוק לה בפרצוף
NiggorColgate כן מה איכפת לי פוריל אם תבקש ממני אני אתייחס אלייך כטוסטר מעתה ואילך זה פשוט ממש לא מעניין אותי ואין טעם לא לשתף פעולה מבחינתי
NiggorColgate שאלה טובה, אם אדם מגיע למצב הזה זה סימן שהוא לא במקום טוב והייתי מנסה כדי לעזור. אם אני מרגיש שזה נהיה יותר מידי בשבילי ושכל העיסוק עם האדם זה סביב איזה מגדר הוא\יא אולי הייתי מוותר על הקשר.
אני כנראה יתבלבל מלא כמו שיש לי שתי חברים טראנסים ואני מתבלבל מלא אבל לא יהיה לי כזה משנה
admin טפיי דור של מזדיינים גועל נפש
התשובות שלכם יגרמו לי להחליט אם אני פותח אשכול שלישי על טראנסים