אורח
- נערך
מה ממשלת ישראל צריכה לעשות
מה ממשלת ישראל צריכה לעשות
מדינה פלסטינית תהיה אסון כל עוד חמאס וכל הארגוני טרור נמצאים בשטח
שתהיה בריא
Zehavi תודה
שום דבר לא יזוז ככה ככה
ארגוני הטרור הם ששולטים שם , המלחמה שלהם היא מלחמת דת , לא באמת אכפת להם ממדינה פלסטינית , שליש שטח של כדור הארץ שייך לערבים נראלך מעניין אותם מאיזה מדינה פצפונת ?
זאת מלחמת דת ושנאה כך שלתת להם מדינה לא באמת יעזור ולא באמת ישתיק אותם , תתן להם חתיכת עוגה והם עדיין ירצו את כל העוגה השלמה.
מעדיף שזה יהיה אחרי שאני אמות נשמע מסוכן מדי
אין לי כוח
אני יודע שאתה רוצה להקים מדינה פלסטינית , אל תנסה להסתתר בפחד מהדעה האמיתית שלך
אדמין יש לך מחלת שגעון של הגאונים רק שאתה רחוק מלהיות גאון
לא בראש שלי שנחיה על חרבנו עד קץ הימים ושילדים בני 18 ישמשו בשר תותחים וימותו סתם ככה, וזה אני אומר נטו בקטע אגואיסטי בלי להתחשב בכלל בעוול של הצד השני. הדבר הזה צריך להיגמר
האם אפשרי במצב הנוכחי? ברור שלא, אבל זאת חייבת להיות המטרה (ולא פשוט לחיות עם המצב, לא לשנות כלום ולהתפלא כל פעם מחדש שהכל מחורבן)
מה גם שאולי זה יוביל לקיצוץ רציני בתקציב הביטחון שכרגע הרבה יותר מדי מהמיסים שלנו הולכים אליו (הקיצוץ הראשון שצריך לקרות בלי קשר זה מודל של צבא מקצועי) ואז תרגישו שהכיסים שלכם לא כאלה ריקים
God היה איתך איזה מישהו שאני לא יגיד את שמו אבל הוא הוריד את עצמו מהר
שאלה טריקית כי אידיאלית ממש כן אבל פרקטית כרגע לא
זו לא שאלה פשוטה כמו שאתה חושב
Solh מאה אחוז הדעה שלי
אני לא יודע בכלל מה זה מדינה פלסטינית ולא רוצה לדעת אז לא אכפת לי מזה גם ככה
God אין, אסלאם זאת דת של חולי נפש שמאמינים בדברים הזויים כמו שאסלאם צריך להיות אוניברסלי והם מאוד שמרניים ויותר מזה טוענים שהקוראן הוא ההתנך האמיתי והשלם שהיהדות לא סיימה ובכך הם חושבים שצריך לעשות מסע צלב לכל העולם גרסת אסלאם, הם האנשים היחידים שגורמים לטרור עולמי בין אם זה על קעדיה, דאעש, טאליבן, חמאס, חיזבאללה ומאיימים להשמיד כל מי שלא בא להם בטוב, הרי כולנו יודעים שאם הם היו דת אמינה נורמלית בקונפליקט הישראלי-פלסטיני לא היה קורה אם הם היו מצביעים בעד מסמך 181 ב47 אבל נתנו להם אצבע ורצו את כל היד, עשו גאנג באנג על ישראל במלחמת ששת הימים ואיבדו עוד שטחים שהיה בבעלותם ואחרי זה קוראים לזה occupation כדי לצאת מסכנים מבחינה יחצנית, וגם כל הfree palestine לא היה קורה אם במשך העשרות שנים שניסינו לעשות שלום ולא הצלחנו בגלל שהם סירבו, הם רוצים להיתקע בעזה מאשר לצאת לאוויר הפתוח כי זה לא גורם טרוריזם, הם ליטרלי אנשים שחתכו לך חצי אונה במוח ומכונות הרג משומנות היטב והמטרה היחידה שלהם זה לחסל אותנו בכל מחיר, אם לא היה לי אובססיה לזה והיום מתנהגים נורמטיבי מזמן האפשרות של co-exist היה על הפרק
BlueFrozen לא מתכוון לקרוא אחרי המשפט הראשון אחי. עוד אחד מהראנטים ההזויים שלך שהגיעו בעקבות תובנה ילדותית
God טוב אדון תסביך אלוהים