קודם כל שיר ליט
דבר שני זה ממש מסובך אבל אם זה מעניין אותך תקרא
זה התחיל ככה קודם כל שקודאק היה בכלא וחברה של NBA YOUNGBOY הבת של המתארגף פלויד מייוות'ר דקרה את האקסית שלו או ההפך בבית של יאנגבוי ואז המשטרה הגיעה והם סגרו שם את העיניין
אחרי זה קודאק קרה ליאנגבוי מלשין באינסטגרם מתוך הכלא
בגלל שלפני זה גם חבר של יאנגבוי BEN TEN זיין את חברה של ג׳קבוי עכשיו זה כנראה קודאק וג׳קבוי התחברו לאינסטגרם של קודאק וקיללו את יאנגבוי אז הנה הביף הראשון ההתחלה
תראה שהוא קורא לטן והולך אליו טן אומר באנגלית ״יש לי סרטון שלי מזיין אותה״ את חברה של ג׳קבוי
הביף של ג׳קבוי והשנאה שלו אליהם המשיכה עד עכשיו (לא שופט אותו) ואחרי זה קודאק סגר את הביף שלו איתם מבחינתו בזמן שג׳קבוי רחוק וגם האשים את ג׳קבוי שהוא התחבר לאינסטגרם שלו וירד על יאנגבוי במקומו
עכשין ג׳קבוי העלה לסטורי (כתב בסטורי) באותו יום שגם הוא וגם קודאק לכלכו על יאנגבוי באותה תקופה ושקודאק בלאק סתם מפחד מהם (פוליו גם אמר בחודש האחרון שקודאק מפחד מקוואנדו.. רק אומר) קיצר וג׳קבוי רשם שאין לו בעיה שיגידו שרק הוא ליכלך על יאנגבוי ואלה ולא אכפת לו שקודאק מפחד ויוצא מהתמונה
עכשיו קודאק כבר הצטלם עם og_33 ויצא איתו למועדון ו33 זה אחד מהבכירים בNBA אז הביף נסגר רישמית קודאק אפילו הצטלם עם NoCap אמן של יאנגבוי ועוד חברה
אז מצד אחד הביף של 4KT וסניפר גאנג נסגר אבל באותו יום זה פתח את הביף של קודאק וג׳קבוי
עכשיו זה ככה ג׳קבוי עלה ללייב וצירף את קודאק ואז הפ התחילו לצעוק אחד על השני
מצד אחד קודאק צעק לו ״אל תנתק ילד אל תנתק ילד״
וג׳קבוי צעק בנוגע לסיסמא של קודאק באינסטגרם שדרכה הוא קילל את יאנגבוי (ג׳קבוי טוען שזה היה קודאק אבל הוא פוחד להודות) אז ג׳קבוי צעק ״הייתה לי את הסיסמא שלך או לא?״
והלייב המלא ביוטיוב כמובן שצפיתי בו פעמיים וזה הביף הכי עצוב בהיסטוריה
אני אסמן לך נקודות חשובות למרות שכל הלייב חשוב
•ג׳קבוי יודע שהאילומינטי החליפו את קודאק
•ג׳קבוי גם אמר בלייב שהוא יודע שקודאק רוצה להקריב אותו
•ג׳קבוי אמר שהם צריכים לשחרר את קודאק האמיתי ובכללי אמר שזה לא קודאק
•ג׳קבוי חשף את האמת על קודאק האמיתי הוא טוען שאחרי שקודאק ניסה להחמיא לאישתו של ניפסי הסלה הזה שנפטר הוא הצטרף לכנופייה אחרת בכלא שהיא לא סניפר גאנג כדי שלא יפגעו בו
•ג׳קבוי אמר שקודאק בחיים לא פרץ לרכב או הלך לקנות וויד ג׳קבוי תמיד היה עושה את זה
•ג׳קבוי גם המשיך להגיד שהוא יותר גנגסטר וכושי וreal street nigga ובוס מקודאק ושקודאק סתם נראה דביל עם החליפות שהוא לובש כדי להרגיש בוס וכל זה ושהוא לא ״צעד״ (sttepa) הסלנג הזה קיצר יותר ממנו בכלל
וכל מה שיש לי להגיד זה שזה נכון ג׳קבוי הרבה יותר מכובד מקודאק לדעתי ג׳קבוי הכי מכובד אחרי ג׳ון וויקס הוא היה יוצא עם ג׳ון לגרום לאמהות לבכות בגיל 15-14 ג׳ון וויקס אמר בעצמו שג׳קבוי אוהב לגרום לאנשים לבכות זה היה בגיל 15 ג׳קבוי צדק במשך כל הלייב קודאק הכפיל הזה רק מסבך והורס עיניינים בסניפר גאנג ומה שהוא עשה בכלא הפאדיחה הכי גדולה שלו וטוב שג׳קבוי הוציא את זה
אגב האלבום החדש של ג׳קבוי וקודאק🔥🔥🔥🔥
תראה פה את כל הלייב תבין הכל
אפילו עד הדקה 14 אתה תבין אבל ג׳קבוי ממשיך לחשוף את קודאק אז זה מעניין