הקורבן בגילי וזה פה בארץ איזה הזוי
דור של ילדים שרואה יותר מדי פורנו באיזה עולם אתה עומד בתור עם 30 איש וחושב שמה שאתה עושה זה בסדר
RapIsPac לא באמת 30 יא הזוי זה סתם איש שעצרו מתוך איזה 4 אמר שהיו 30 נראלך באמת 30 איש היא בעצמה לא אמרה כמה היו וחברה שלה ירדה לקנות לה מים בגלל הסטלה וחזרה אחרי איזה רבע שעה למלון אין סיכוי שעברו עלייה 30 איש אגב תרמו לה 300 אלף תאנסו אותי https://www.jumpstarter.co.il/projects/2457
RapIsPac מה הקשר דור יש שם חשודים בני 30+
SniperGangZoe696
המשמעות היא שהיא תחקר שוב ושוב על המעשים, תעומת מול גרסאות החשודים, והיא עתידה לעמוד מול כ-30 עורכי דין שלא יחוסו עליה, ולא יבחלו באמצעים על מנת להוכיח שהזמינה את הגברים, שרצתה במעשים, שהסכימה ושהיא שקרנית.
זה fucked up.
RapIsPac חרטא ברטא זין שלי היו שם 30 איש מקסימום שישה אנשים וגם אם היו לא כוחם נגעו בה והיו עם התחתונים למטה זה לא הגיוני
אין לי דעה על זה אבל אולי היא אמרה שזה אונס בשביל שלא יהיה לה שם של זונה או משהו
DrJuice מה סתום את הפה אחשלי לא שמתי לב להודעה הזאת לפני אבל למה נראלך שמישהי תשכב עם איזה 30 גברים מרצונה האישי?
DrJuice ש30 חבר'ה עומדים בתור לאנוס אותך רוב הסיכויים שזה אונס
קשה
Arad18 עוד יותר גרוע
אנשים חרא בסך הכל חבל שיש כאלה בארץ הזאת
Arad18 היא איבדה הכרה בכלל לפי מה שחברה שלה אמרה נראלי
אין כל כך מה לדון על זה יש אנשים רעים בעולם וזה שהמחשבה הראשונה שלנו היא שהם לא ייענשו על זה באמת זה רק מעיד על משהו מקולקל בחברה שלנו ועל זה שאין מודעות לאונס בשיט
Luffy המחשבה הראשונה בחברה שלנו זה שהם כן יענשו על זה וזה לדעתי דווקא מה שמעיד על כמה אנחנו מקולקלים
Nowhere2go כל כך אמת
Nowhere2go לא הבנתי
Nowhere2go תמיד אתה חושב שזה מצחיק להטריל בדיונים האלה אז אין לי מה להגיב
Arad18 ישר מדברים על העונש שהם יקבלו במקום על הילדה שחוותה את האונס
Arad18 אני חושב שכל מערכת המשפט שלנו מבוססת על נקמה לא על צדק, אני לא רואה שום צדק בלשים בן אדם בקופסא ולהתעלל בו במשך שנים, הפירוש של צדק לדעתי זה שכל הצדדים נרפאים, ואצלנו בבתי משפט וברוב העולם קורה בדיוק ההפך ואנחנו ממשיכים לתמוך בזה
Nights כן אבל מה אפשר לעשות בנידון? קרה לה דבר נורא וטראומטי הדבר היחיד שאפשר לעשות בדיעבד זה להעניש את האנסים