RUNAWAY_ Ritual (feat. Conway the Machine & Lil Wayne)
הייפ
גם כשזה יהיה בחוץ אני לא אאמין שזה בחוץ
שישי מעולה של מוזיקה מחר AZ, קים וגאן אם אני לא מפספס מישהו
kiasar123 גאן דחה לשבוע הבא לצערי
kiasar123 קומון גם אם אני לא טועה
שיר 7 כבר קלאסיקה
RUNAWAY_ אמיתי??
מעניין איך יהיה
Panda הסינגלים אחלה לא מצפה לאלבום מדהים אבל בטוח משהו זורם כזה שכיף לשמוע
העטיפה נראית כמו חתימה בכספ עייזי הגואט של העטיפות הגרועות ללא ספק(הוא בכללי הגואט)
RUNAWAY_ זה מה שמעצבן אותי הבן אדם גואטט פסיכופת כנראה פשוט אין לו איזה יצר תחרותי רצחני כמו לגואטים האחרים וזה גורם לו לא להוציא דברים שירצחו את העשור אני אוהב אותו אותו אפילו יותר מנאס אבל האלבומים שלו למרות שהם באמת מעולים+אני חוזר אליהם+מהאהובים עלי(ביחוד a.w.o.l וdod) לא מרגישים שהוא ממצה את עצמו 100 אחוז וזה מעצבן אותייי
kiasar123 כן בגלל שהוא מחכה לעוד אירוח
Panda הוא שם זין מאז דה פורמט מוציא נטו בשביל כסף ודי רומז לזה בקליפים שלו
Panda Doe or Die AWOL Aziatic Pieces of a Man
אלה האלבומים הכי טובים שלו.. האמת האלבום החדש קצת נפל מהציפיות שלי בעיקר בגלל כל הפזמוני פופ האלה
כאילו בתור אחד שזה הראפר בין האהובים עליו
העטיפה קצת גדלה עלי נראית גם מאוד טובה אם מסתכלים על זה בתור סטייל עטיפות שלו ולא עטיפות בכללי
התרגשות למחר הייתי מצרגש הרבה יותר אם כל האלבום לא היה נעשה בקורונה ובאמת היה על זה עבודה לאורך שנים כמו שהוא דיבר על האלבום כבר עשור אבל עדיין מרגיש שיהיה אלבום מטןרף
Nights זה אייזי אחי מה יש לו לעבוד על אלבום עשור שלם הוא לא איזה מפיק על כמו דרה וקניה
כל מה שהוא עושה זה לשמוע ביט ולהספיט ישר ראפ קטלני עליו
לא צריך 10 שנים בשביל זה
RUNAWAY_ לא אמרתי שיעבוד על זה עשור פשוט הרגיש לי שאם הוא מדבר על זה עשור כבר וכל פעם דוחה ובסוף כל האלבום הוכן בכלל בקורונה אז יש אכזבה כי בכל זאת זה המשך לאלבום כזה שהוא הקלאסיקה שלו ולא הייתי מצפה שיפיק ויכין את זה עשןר הייתי מצפה שהוא הכין את זה באיזי ולא הכל בבת אחת שזה יותר טוב ככה זה הכל
Nights אולי תפס השראה אחי עדיף מאשר להכין 10 שנים בלי חשק
Watswrong פיו אתה צודק שכחתי מזה מדים
RUNAWAY_ בראיון החדש ששלחת פה אני זוכר שכתוב שהוא כן ומסכים במקרה כזה באמת עדיף ככה וישמצב שזה מה שקרה לו