מטורף רצח הbreath control שלו לא אנושי
“Talking with my daughter I had to learn to listen. She studying law, I told her make firm decisions”
ראיתי לפני כמה ימים תמיד ידענו שקומון ראפר עז
רק הבעיה כיום שהביטים שלו סופט מדי
שיקח ביטים של קניה או נו איידי עדיין ג'אזיים וסולפוליים אבל יכו יותר חזק
RUNAWAY_ גם הוא עצמו נהיה סופט מידי אני גם פחות אוהב כאילו כל הז'אנר של הראפ הזה(שכחתי איך כותבים תמילה ולא יודע לאיזה מילה לתרגם הסגנון הזה של גורו שלו של מוס דף כל האלה שמדברים לשכל) נהיה סוג מאוד מסויים של אנשים וגם זה לא מרגיש שאפשר להגיד מה שרוצים בלי שזה יקלע לתבנית מסויימת של דעות אז זה מבאס
RUNAWAY_ זאת באמת כזאת בעיה? לא יודע אם שמעת תחדש גם אני לא שמעתי הכל בנתיים אבל גם אם זה קצת יותר סופט החרא הזה מטורף
הנה פה בפריסטייל ביטים כבדים והוא רוצח
Panda כן אחי עדיף CHI-TOWN COMMON הערס מהרחוב על פני HOLLYWOOD COMMON
האמת גם פה בפריסטייל היו לו מלא בארים קלישאתיים כאלה
אבל הפלואו טוב
RUNAWAY_ כע לא אומר שהוא לא טוב סתם מבאס אותי קצת הסגנון הזה לא אכפת לי לשמוע אותו הוא עדיין טוב שמעת את החדש שלו?
Panda עוד לא שמעתי אותו אשמע בקרוב אבל זה VOL 2 של אותו אלבום מלפני שנה ולמרות שזה היה אלבום טוב נמאס לי כבר מהסגנון הרך הזה שלו ושמעתי תסינגלים ולא כזה אהבתי למרות שזה כן היה סבבה
פשוט בא לי שהוא יפציץ עם משהו יותר גדול ויחזור לסגנון של פעם לעשות סגירת מעגל
Invocation אחד השירים
מת מי רוצה לשמוע את קומון 8 דקות רצוף
Ramon_Malone אנשים שאוהבים קונצ'ס ראפ טוב?
Ramon_Malone הגזמת לגמרי ועוד יש פה החלפת ביט אז זה כמו לשמוע 2 שירים שלו בוכה אי אפשר לשמוע 2 שירים של קומון?
Ramon_Malone 4 דק בשבילי 😉
"כמו לורן עולה על הגבעה"
Baxter_hameleh זה נשמע ממש טוב מזכיר ביט מטפאב אבל עדיין בא לי שהוא יחליף סגנון כבר שירענן קצת
עדיין בטוח שזה אלבום טוב קומון לא מפספס אף פעם מבחינתי
RUNAWAY_ ריל קצת ביטים יותר הארד באמת לא יזיקו אבל האמת לא יודע אם אני בהכרח משתעמם מזה שזה ככה
RUNAWAY_ הראפר האהוב על סרגיי
Homeboy שמת על מהירות פי 2 אה? יפה
Homeboy יסס לאב
Baxter_hameleh זה כבר אלבום חמישי רצוף שהוא עם הפקות של קארים ריג'ינס
BLACK AMERICA AGAIN היה האלבום האדיר האחרון שלו