מעניין אם זה יהיה האחרון
EPMD we back in business Livin in cramp conditions We give you ammunition
האחרון היה יותר טוב מריבייבל או קמיקזי קשה לי להאמין שאם באמת יוצא עכשיו משהו זה יהיה איזה משהו יוצא מן הכלל קלאסיקה אני לא חושב שהוא יכול להגיע לרמות האלה כבר אבל מקווה שיביא דברים יותר על רמה ממה שהוא עשה בעשור האחרון
אמינם עדיין עושה מספרים מטורפים ויש לו פאנבייס שנהנה מראפ מהיר ופאנצ'-ליינים מביכים אז לא רואה סיבה שיפסיק.
Baxter_hameleh האחרון היה יותר טוב מריבייבל או קמיקזי
מסכים מן הסתם עם ריבייבל אבל המטבמב היה לא רחוק מריבייבל מבחינה ה-second hand embarrassment. קמיקזי היה טוב, לא מושלם אבל טוב.
אולי יום אחד יוציא the eminem show2 לך תדע
idanbh מה משנה השם זה עדיין אותו אמינם הוא יכול לקרוא לזה אילמטיק 2 וזה יהיה אותו החרא
RUNAWAY_ דיברתי מבחינת כמה משהו שישתווה לtes
רק רילפס 2 יהיה מרגש כי זה אומר שהוא חוזר להורורקור + מבטאים אוטיסטים + ביטים עזים של דרה
RUNAWAY_ פיו היום גיליתי שהוא היה אמור לשחרר רילפס 2 וזה בחיים לא יצא משום מה
Baxter_hameleh כי רילפס התקבל גרוע אבל הוורס בFOREVER והשיר BEAUTIFUL התקבלו טוב אז הוא החליט לשנות כיוון ולעשות אלבום פופ ראפ בטוח עם פלואו צווחני וזה הצליח לו מבחינה מסחרית
אלבום עם אלכמיסט בבקשה
kiasar123 חבל שאמינם יחרבן ביטים של אלכמיסט
kiasar123 הוא נראלך יכול להציל את המצב?
Mando אמינם עדיין עושה מספרים מטורפים ויש לו פאנבייס שנהנה מראפ מהיר ופאנצ'-ליינים מביכים אז לא רואה סיבה שיפסיק.
הם יהנו מכל דבר שאמינם יעשה בגלל שזה אמינם רובם לא באמת אוהבים את הסגנון הזה (רק חלק קטן מהפאנבייס שלו ילדי הופסין וטק ניין)
RUNAWAY_ זה לא חלק קטן אחי יש מלא ילדים קטנים שאוהבים תחרא הזה
Ramon_Malone אבל עובדה שאמינם הרבה יותר פופולארי מהשאר בסגנון
idanbh אין סיכוי אלא אם יהיה מפיק בפועל שיש לו על הראש ויגיד לו מה נשמע טוב ומה לא
טייק חם ועסיסי ושרמנטי
רקוברי היה נחמד וממלפ 2 היה יפה
מאז רק מוציא שפיך של דביבונים אבל
איך ישנתי על אמינם שואו כמו חתיכת דביל זה נראה לי בין הביטים הכי טובים ששמעתי
Baxter_hameleh זל לא הכרת תשיר הזה?
Baxter_hameleh זה הסינגל הכי טוב שלו אחרי The Way I Am
RUNAWAY_ הכרתי אבל שכחתי שזה קיים ואז זה נכנס באמצע סט אחי רצח לי תנשמה משום מקום
זה כמו לא להכיר מאקרנה