בוא נתחיל עם 2 השלטים ועכשיו הוא כנראה מקום 3 והאלבום לא יצא והוא בכלא והוא לא קידם אותו בשום מקום בעצמו רק האמרגן שלו 33 וחברים שלו
מי שרוצה לתרום לעצומה כדי שג׳ו ביידן ישחרר את יאנגבוי 4432 signatures are still needed, can you add your signature? ✍️ https://chng.it/ZYxTr7pM
ככה אני הולך לחיות מחר
התחדשתי
NBAmiller גם אני דוד שלי שומע את יאנגבוי רק בבגדים חדשים שומר את הברית לפני האלבום וצם
מחר אני לובש שם בושם אחרי מקלחת פראש נקי קטלני ושומע את האלבום בלי לדבר עם אף אחד
פיניקתי גם את ההומי
NBAmiller לא מבין למה יורדים על המעריצים של יאנגבוי🔥
SniperGangZoe696 כי אנחנו לא פראיירים
NBAmiller לא מאמין שהוא נתן הצצה לdrugs in my body לפני שנציים ולא שיחרר את זה גם עכשיו😔
בכל מקרה פאקקקקקקקקקקקקקקקק
Yair ראיתי איזה תסביכן הוא מפרגן ליאנגבוי ואז מצייץ דבר כזה (גם אם זה בצחוק רוב האנשים חושבים שהוא מקנא ורוצה להיות יאנגבוי וזה סתם גורם לאנשים לזלזל בו) אבל הוא חולה על יאנגבוי אחלה קודאק
חחחחחחחחחחחחחחחחח כל השרשור הזה
מעריצי יאנגבוי לא מנשקים את המזוזה, המזוזה מנשקת אותם
אשכול השנה
לא מעניין
ShortieNoMass באן
ShortieNoMass
you bitch ass nigga
ShortieNoMass כן אה עדיף ראפ ישראלי עם מילים קלישאתיות וריקניות על כמה שאתה טוב בראפ מאשר אחד הכוכבים הצעירים הכי גדולים בעולם שנגע בליבם של מיליונים
יצא ניגות
נשמע בהמשך היום הזדמנות טובה להכנס ליאנגבוי סוףסוף
Yair גם בלו גם ווסטסייד גאן וגם יאנגבוי ביום אחד פלאס שירים חדשים של קריט ולופה בורכנו
Yair אלבום 10/10 אבל רוב השירים רגועים מידי זה בגלל שלפני שהוא נכנס לכלא זאת הייתה התקופה עם הכי הרבה סמים שהוא לקח תשמע גם שירים שלא מהאלבום אם אבל רוצה להכיר אותו
יצא!!!!