מטורף זה המשתמש של גוסט עצמו הכריז שם
יוצא בפברואר 2022
בוכה עכשיו הנדלתי שזה עוד איזה חצי שנה שילך להזדיין
אני לא שמעתי אותו עד עכשיו כי אני לא מבין אף וורס שלו🙁(ליריקס יעני וגם תכלס את המילים משמיעה אני לא מבין אז גם מוסיף)
Panda קשה להבין אותו ואת רייקוואן יש להם סלנג מסווג ויש להם תקופות שהם לגמרי מחרבשים בקודים שלהם או זורקים זכרונות מהעבר עם שמות של אנשים מהחיים הפרטיים שלהם
הגואטים
RUNAWAY_ נחמד לשמוע שזה לא רק אני אין אשכרה וורס של גוסט מwu tang forever או מאירוחים שלו שהבנתי ב36 הוא דווקא כן עדיין מובן אבל צריך לנסות לשמוע אולי יהיה שווה בכל זאת
Panda
Panda באיירונמן הוא היה מובן בסופרים קליינטל הוא בעצמו הודה שהוא חירבש מילים בכמה שירים
היום שמעתי את הראשון בפעם המיליון. גוסט טופ 5 דיסקוגרפיות דד אור אלייב
שאוט-אאוט לOB4CL 2 שהיה סיקוול מדים ולא מקבל מספיק אהבה. אם גוסט עושה אותו דבר הוא רישמית הגואט
קראתי blientele נבהלתי
Yair קראתי גם נהייתי בהייפ מטורף, עכשיו ההייפ יותר מטורף
Yair מה כאילו זה לא חדשות פי מליון יותר מטורפות
הייפ מטורף עשה לי חשק לחזור לראשון
Nights אני פשוט לא הכי מכיר את גוסטפייס זה לא אישי
לא נראה לכם יהיה מוזר לשמוע אץ גוסט על ביטי כנסיות וסינתים? בפנים בכל מקרה נטו מהסקרנות יכול להיות שזה יצא טוב בסוף
Arad18 הם לא יתנו לו ביטים כאלה זל הם יתנו לו ביטים שמתאימים לו
גוסט זה הראפר האהוב על קניה בכל הזמנים ובמקור הביטים של הבלופרינט היו אמורים ללכת לגוסט
ומייק דין היה מפיק פעם לסקארפייס וטופאק וכאלה
והם רק המפיקים בפועל אז יהיו עוד מפיקים באלבום
RUNAWAY_ אם ככה בפנים מצפה למשהו טוב
גם הקטע של המסכה של קניה זה משהו שהוא העתיק מגוסט (גם דום אמר לגוסט שהוא העתיק ממנו)
גוסט על ביט של קניה @Arad18
לא יודע אם ככה נשמעים בדרך כלל הביטים של קניה אבל הוא נשמע מעולה בnew god flow
Panda זה הסאונד הזה של מבדטפ שגם מייק דין השתתף בו והם היו מושפעים מוו טאנג וריי וריזה התארחו בשירים של קניה בתקופה ההיא גם
בכל מקרה בגלל שזה סופרים קליינטל 2 אני מקווה שהסאונד יהיה דומה למקור אחרת מה הטעם
DOE OR DIE 2 בכלל לא היה דומה לראשון
מחכה לזה
שירים 10/10 natanm8 @Panda @LOL_NEM @SICILIANO