למהההה אין אותםם בטידאללל😭😭😭 צריך להוריד אותם עוד פעם נמחק לי יש להם איזה אלבום לא זה קלאסיקה רצח
יפה לא הכרתי
Nights מה אפשר לצפות מהייטרס של קנייה
Nights http://www.mediafire.com/file/an6ga885rgdx543/OK-STEA.7z/file תשמע אותו אין בספוטיפיי זוכר ששמעתי ואהבתי אבל לא זוכר כלום אני יושן על זה שנים ריל סרגיי שיט יש לי אתזה במחשב עוד מהתקופה של הcrack spot
רגעמה
ממתי הפורום הזה הייטרים של קניה בוכה מאז שחזרתי לא זוכר באיזה שנה זה היה הוא הפך לאל הפורום על מה אתה מדבר רק היה תקטע עם דונדה+לא כולם+הבן אדם גרם לאנשים לתלוש שערות והטריף אותם אז זה גורם לאכזבה זה ככה בכל דבר
Panda מה אחי אתה טריפינ
Panda מת איזה נוסטלגיה מה שלחת בקובץ לא רשום לי
הוורס של מונצ
ElbGo
LOL_NEM האלבום של השיר שהוא פרסם שאין לי כוח או זיכרון לכתוב תשם שלו
LOL_NEM די נו כל החדשים שבאים תמיד אומרים שאוהבים פה ממש את קניה אחי מה יש לך אולי בזמן האחרון זה נראה לך בגלל דונדה @RUNAWAY_ תאשר אותי אחי
דאסטר כבד אתה אה יצאת ממקדש השאולין של סרגיי בו עברת אימונים בעלי משמעת מטורפת
Panda כן אחי רוב הפורום פאנבויז כבדים של קניה אני היחיד שאשכרה שונא עליו נראה לי
Panda מת מה ליטרלי אין פה בן אדם רחד שהינדל את דונדה כראוי חוץ מעומרי וגם הוכ בקושי מגיב כל בשאר נעים בין הייטר כבד לסביר
RUNAWAY_ אתה לא הייטר שלו אתה הייטר של יוסי וקניה הוא yossi affiliated אז תשונא גם אותו
Panda כן אחי קניה עוקב אחרי יוסי באינסטגרם.. אי אפשר לסמוך על שניהם.
RUNAWAY_ מה קרה לך עם הנקודות זה מזכיר לי את סרגיי יש לי סיוטים בלילה מהשיט הזה
תאמת מאז שראיתי תראיון שלו אצל קימל אני מחזיק ממנו גואט לא משנה כמה שטויות הוא יעשה חבל שהוא נכנס לשיט הזה רק בשביל לשמור על היצרתיות שלו או משהו אבל חוץ מזה שומעים שהוא גאון
Panda מה היה שם
LOL_NEM כולה אלבום אחד אז הם לא הייטרים שלו הם הייטרים של דונדה