@Cash_Carti
תייגת את הבן אדם הנכון
Cash_Carti מה אומר ?
NBAmiller
נחמד מאוד
ייט הולך חזק
RickJames מסתבר שאני מכיר שירים שלו מטיקטוק
בוכה למה המגיני דויד?
LOL_NEM זה ערוץ של מי שמעלה מלא ליקס של ייט ועוד מהז'אנר
Cash_Carti My twizzy gon' lose it, pull out the lil' Uzi Make hits, slidin' like Toosie, get bread like Lil' Boosie 😈😈
RickJames פגשתי אותו ואת קאןקאן וטרי במיאמי ייט אחד האנשים המצחיקים בקטע רע הוא מתלהב מזה שיש לו אקדחים וסמים כל שניה מזכיר את זה
NBAmiller חחחחחחח אני מת שלא יהרגו אותו או משהו זל רגע אחי אז אתה בן 16 או לא
RickJames כתבתי פה הרבה פעמים בן כמה אני ולא יהרגו אותו כי לא יוציא את הגלוק בחיים מהתיק LV שלו הם ילדים באמת שהם ילדים בישראל כל אלירן היה צוחק עליהם אחלה גברים THO
NBAmiller בישראל כל אלירן היה צוחק עליהם
בוכה
עוד לא הבנתי מי זה ה YEAT הזה רק שמעתי עליו שיש לו מלא הייפ ניסיתי כמה שירים אבל לא קלטתי כלום
RUNAWAY_ לא כולם אוהבים אותו את האמת אבל הוא מביא משהו שונה תקשיב להכי מוכרים שלו זה מה שהכי קל להנדל
האמת הסגנון שלו ממש מגניב שמח שדרייק הביא לו קוסיין שהקפיץ אותו ממש
TheStinger אני פרסמתי אותו פה מלא לפני הקו סיין אתם אמרתם לי מי זה מה זה החרא הזה ואז פרסמתי גם שהוא קיבל קו סיין ורק אז התחלתם להקשיב ברצינות ):
NBAmiller יש לך המלצות לעוד דברים בסגנון? שמעתי קצת קאנקן וסאמרס אבל לא הכי דומה לייט
TheStinger יש את חבר של ייט Septembersrich אבל בגדול אין כל כך הרבה דומים לייט ומי שכן הוא חיכוי שלו אבל תשמע את ייט יש לו כל כך הרבה דברים אין סיכוי ששמעת הכל ואם כן תעבור לליקס
TheStinger למרות שעכשיו גם Autmn עושה דברים שדומים לסגנון של ייט בטוח יעלו לי עוד לראש יותר מאוחר אבל בכללי יש לי מלא המלצות לאנשים בז'אנר הזה (סאונד קלאוד ראפ 2021) נגיד מה wave של קאן קאן וסאמרס וגוני ואלו