איזה אלבום אדושם תמיד זכרתי אותו הפחות טוב אבל עכשיו כשאני חוזר אליו הוא לא נופל מהם, באמת שג'ואי הראפרים היותר מוכשרים מעניין מה יעשה באלבום הבא שלו
גם יפה שלמרות ש1999 וביפור דה מאני הם שניהם גאז ראפ וכאילו אותו סאונד הם לא מזכירים אחד את השני כש1999 יותר אקספרימנטלי וביפור דה מאני הרבה יותר זורם וגם גואי השתפר פה ביכולות, בכללי אלבום אש אני יותר אוהב אותו מאול אמריקנס מרגיש שsummer knights זה השילוב של שניהם
וזה אולי הרצף הכי טוב שלו
ElbGo ביפור דה מאני לא באמת ג'אז ראפ הוא בום באפ קלאסי
ג'ואי באדאס כל כך טוב, כאילו לכל ארה שלו יש יתרונות משלו ולא משנה איזה שיר אני שומע, בין אם אחד מהלייט פאק, אול אמריקנס שהוא אחד האהובים עליי, הראשונים שלו וגם פיצ'רים, בכמעט כולם הוא מרגיש לי שהוא בטופ שלו.
באמת אלבום פחות טוב
שירים מאוד יפים יש באלבום הזה.
Arad18 יש הרבה חלקים ג'אזיים באלבום אבל הוא באמת לא אלבום ג'אז ראפ
וגם 1999 לא אקספרימנטלי מה יש לך
Arad18 לא אקספרימנטלי פוריל אבל יש שם הפקות לא רגילות והוא מרפרפ בצורה קצת שונה
ElbGo זה שיחזור של ארה מסויים בניו יורק כל הקבוצות שפיט רוק בנה
לא יודע למה אני תקוע עדיין ב1999 שמעתי רק אותו וגם זה אפשר עוד למרות שכל וורס שלו ששמעתי באירוחים וכאלה הוא אש אוהב אותו מאוד
סליחה אם זה יוצא מהנושא של האשכול אבל וורס פצצה שלו הוא רצח כבר לא כך מדברים עליו הרבה אז אם כבר נפזר הערכה ותמיד ידעתי שהאלבום הזה איכזב אנשים בתקופה שהוא יצא אז לא רצתי לשמוע אבל אם אתם אומרים אז שווה נחכה ליום מעונן🤗
Panda דאמ הביט הולך הארד אחושרמוטה וממליץ לך לשמוע את ביפור דה מאני אם אהבת את השירים שפורסמו כאן אני כבר מתחיל לחשוב שאני אוהב אותו יותר מ1999
באמת שיש כמה שירים שבאמת לוקחים את 1999 בקלות.. כאן האווירה יותר בוגרת מאשר ב1999 שהוא היה כזה קצת פרווה ופחות עידני עבורי
ה-שיר של האלבום
ושאוט אאוט למציצה ילד השיקגו
Luffy תודה על השאוטאאוט, הלכתי למצוץ.