מדהים
טוב ככה לא שמענו אותו
מטורף
עדכנתי עם הקליפ
יותר טוב מהאחרונים שלו שאני זוכר
WhiteMonkey אם כל האלבום ככה זה יהיה הכי טוב שלו
RUNAWAY_ הלוואי אלבום בסטייל הזה
נשמע ממש טוב הלוואי שיכנס לתוך הסאונד הזה
וואלה לא יודע מה אני חושב על זה זה כאילו טוב אבל משהו בהפקה של בלאק נויז (ובכללי ההפקות שלו) מוזר לי וארל ממש סוחב את כל השיר
TheStinger תהיה יותר ספציפי מה מפריע לך אני לא רואה את זה פה אבל כן יש לו הפקות שאני מרגיש שמשהו שם חסר או לא תופס מספיק
TheStinger שמע זה מטורף אני אהבתי אני מת לאלבום בסגנון הזה זה כיוון שארל עדיין לא לקח, ביטים אלקטרוניים קצת סטייל פליילו יכול להתלבש עליו טוב
TheStinger מרגיש שזה חלק מהקטע
ElbGo משהו בתופים והעובדה שהלופ לא מתקדם, ארל פשוט סוחב את הביט הכיוון מגניב רצח כמו שארד אמר פליילו שיט הוא גם עשה את זה מעולה בפיצ'ר שלו באלבום של פליילו בקפטן מרפי או באלבום של סאמיאם
זה נחמד אבל אני צריכה להתרגל לזה
מעדיף תכיוון הזה מיציתי תסאונד של הסלאמס הוא היה חייב להתקדם
TheStinger טבה בדואליטי השיר שהוא היה עליו היה מהפחות אלקטרוניים באלבום עדיין אחלה שיר
TheStinger כן זו הייתה הכוונה שלי שזה לא מתקדם, חסר שם איזה משהו ומה גם זה מרגיש שחיברו את ארל ואת הביט וזה לא שיר אחד
קיצר זה סבבה אבל אם זה באלבום זה כנראה יהיה מהשירים הפחות האהובים עליי
בכל מקרה יש שמועות כבר ורמז באתר של ארל שלאלבום קוראים SICK!
Solh כן אבל זה החמיא לו בדיוק דיברתם על דברים אלקטרוניים וראיתי ברדיט סניפט שלו מהתקופה האחרונה על ביט שנשמע כמו שילוב של דריל ואייפקס טווין
TheStinger דווקא נשמע ממש הארד מגניב לשמוע את ארל עם הגשה כזאת גם בשיר החדש ארל הפציץ בביצוע שלו