מזעזע, אסור לבן אדם להגן על חייו אם אתה מהצד הנכון
KelevTov השמאל בארצות הברית לא חושב שהחזקת נשק זאת זכות אדם. מביאים טענות מטומטמות ודמגוגיות בשביל לגרום לציבור האמריקאי ולדעת הקהל העולמית לחשוב שבכל שני וחמישי מבצעים רציחות המוניות. בפועל, השמאל רוצה להעניק לממשלה עוד כוח (ולהפר את החוקה האמריקאית) בשביל לגרום לתושבים להיות תלויים בה.
המרקסיסטים סוגדי שטן אכלו L
אילומינטי
הגואט
בדיוק כמו בארץ
מת מי זה שאף שחור נפצע או מת ואיך שהוא השמאל הצליחו לדחוף גזענות לתוך זה ☠️☠️☠️☠️☠️
כרגיל מנסים לדחוף אג'נדות פוליטיות לכל דבר אפשרי
NiggorColgate כל התוקפים שנורו היו לבנים, אחד מהם זיין מכות את חברה שלו והשני אנס ילדים
איזו גזענות
KelevTov
כה הדמוקרטים עם האיקיו הנמוך שלהם והמוסריות הצבועה שלהם כרגיל
אם המקרה הזה היה קורה בארץ, היו מרשיעים אותו על רצח ונותנים לו מאסר עולם
Ido בשביל לגרום לתושבים להיות תלותיים בה.
לא רק, תוך כדי לפרק את כל התרבויות, הדתות והאמונות כדי לבצע הפרד ומשול ולמנוע קבוצות שיכולות להתנגד על בסיס שייכות
Ido
KelevTov איזה זיבול מוח, חושב שהרעיון הוא לא לתת לכולם בלי הגבלה את היכולת להרוג אחד את השני בקלות תוך שניה. נשמע יותר הגיוני מניסיון לנצל אותנו
admin אתה כל כך מלא בגז של עצמך שאתה לא יודע שיט על המקרה, הגנה עצמית יאיש הזוי
וגם, שיש מיליוני אנשים שתומכים בהגבלת נשק או בכל דבר אחר נראה לכם הגיוני שהם כולם חלק מקונספירציה במקום לעמוד מאחורי הנימוקים הדי הגיוניים שלהם?
תקנו נשק בשטחים חברים
רגע יש לי דפיקה בדלת
KelevTov אני דווקא בצד של הנאשם פה במאה אחוז בדיוק כמו שאני בצד של אריה שיף, לא משנה את זה שהשנאה שלך על הגבלות נשק מפגרת
BlueFrozen זאת לחלוטין המטרה של השמאל, קמלה האריס אמרה שאחד מהדברים ששכנעו אותה להיות מי שהיא זה השיר Imagine של לנון, שכל הקטע של השיר זה מחיקת תרבויות וזהויות
BlueFrozen שמאל אמריקאי = פרו להטב = טוב פרו פלסטין = לא טוב נגד כפייה דתית = טוב מחיקת הדת מקיום = לא טוב ימין אמריקאי = נגד להטב = לא טוב מבין את הסיכון האיסלאמי בעולם = טוב בעד שימור ומסורות = תלוי באיזה רמה שימור הדת = תלוי באיזה רמה
BlueFrozen שמאל אמריקאי = פרו להטב = טוב פרו פלסטין = לא טוב נגד כפייה דתית = טוב מחיקת הדת מקיום = לא טוב
ימין אמריקאי = נגד להטב = לא טוב מבין את הסיכון האיסלאמי בעולם = טוב בעד שימור ומסורות = תלוי באיזה רמה שימור הדת = תלוי באיזה רמה
לא מסכים איתך בזה
BlueFrozen מה לא בסדר בלהיות פרו פלסטין? פרו פלסטין =/= אנטי ישראל
TheStinger בוכההההההה
TheStinger
פלסטין לא קיימת , ישראל קיימת במקומה עכשיו , קוראים לשטח שלהם עזה
להיות פרו פלסטין זה לא להיות אנטי ישראל? ואם לא, מה זה להיות פרו פלסטין?התכוונת להיות פרו פלסטינים?
@LOL_NEM
תסביר לי גם אתה
TheStinger אין כזה דבר עם פלסטיני, כל הלאומיות הפלסטיניות הגיעה כריאקציה ללאומיות הציונית שנבעה מאנטישמיות של אמין חוסייני
פרו פלסטין זה בהכרח אנטי ישראל, לקחת שטח מריבונותה של המדינה היהודית ולהקים עוד איראן או סוריה במקום
TheStinger זל פרו פלסטין זה בצורה ישירה מאוד אנטי ישראל
וימין שמאל (במיוחד בארהב) מתפרס על ככ הרבה נושאים זל סתם הבאת מה שקרוב אליך
אני כבר לא מבדיל בין כלב טוב לעידו💀לא הבנתי מי פתח ומי הגיב לשנייה
BlueFrozen הימין שם גם לא מספיק שונא אסלאם עובדה שרוב מכחישי 11/9 הגיעו מהימין ויש כמות לא מבוטלת של טרור לבן גם
LOL_NEM
רוב הזמן כשהימין היה בכוח , ישראל הייתה בשלום
כששמאל בכוח,אתם לא בשלום
אם אתה לא מאמין לי,תזכר איך ישראל נראתה מבחינה ביטחונית כשאובאמה וביידן בכוח