אני ככ מרגש
מת
מסכן איך חושפים אותו פעם אחר פעם 🙁
האלבום בדרך?
RapIsPac טופ דאוג לא משחררים כלום כרגע בגלל כסף
איזה חתיך
אני כבר אמרתי אלבום החודש
kasp_omat כן כי אתה גם יודע את זה
Omri מה לא ברור? הם שיחררו מלא סינגלים ואז נעלמו במכה עם הקורונה. הלייבל די מתבסס על הופעות אם אין הופעות בגלל הקורונה אין טעם להוציא מוזיקה. סזה כבר צייצה משהו על זה שלא מאפשרים לה לשחרר שיט
kasp_omat מה שברור פה זה שאתה מסיק מסקנות וקובע שזה עובדות וחושב שזה נכון בזמן שזה לא לגמרי נכון
Omri בדיוק מה שאתה עושה עם האלבום של קנדריק
Omri על מה הוויכוח, זה די ברור. טופ דאוג הפסיקו להדריפ עם הקורונה, סזה מתבכיינת בטוויטר שלא מאפשרים לה להדריפ כי זה פשוט לא שווה להם. אתה יכול לא להסכים עם זה אבל במקום לשלול ישר את זה תגיד מה זה לדעתך
Nowhere2go ממש לא אני אומר את זה כי קיבלתי מידע ממקור אמין יכול להיות שזה לא נכון גם אבל זה לא סתם ניחושים והשערות שלי
@Omri למה ליצן?
https://ktt2.com/kanye-at-pinewood-studios-in-atl-2chainz-is-there-too-82529
natanm8 כי זה סרט, לא קליפ ול2 ציינז וריק רוס אין קשר לזה
אני מרגיש שקניה הולך להדריפ את להיט העשור
Omri אוקיי , טעות שלי . התמונות של 2 צ׳יינז וריק רוס זה מהמקום שבו קניה מצלם את הסרט .
גואט
natanm8
תוריד תעוקב מהאינסטא של קים לפניי שהמשתמש שלך נחסם
או זה או שאתה מקבל את חרורי הביתה
NiggorColgate מה אתה רוצה?
וואללה יש לי תחושה ותאוריה שדרייק לא קיבל את זה שהאלבום האחרון של קנדריק מכר יותר בשבוע הראשון מאשר של מורלייף 🤔🤔🤔
אם הם הולכים להוציא באותו שבוע,אני מבטל את דרייק לתמיד בנזונה קנדי
NiggorColgate זל אם קנדריק מוציא להיט בסדר גודל של האמבל הוא אולי יעקוף את דרייק שוב
RUNAWAY_
מקווה שכן...
הוא בכוונה לא הוציא משהו רציני ב 2019 כי הוא ידע שקנדריק יוציא ב 2020. הוא גם אמר שהוא כבר 90% סיים עם האלבום באינסטא.
הלוואי שקני ידריפ איזה 20 שירים וישבור תסטרימינג לדרייק