✡🔱
71
Yair דאמנ אתה צודק
דיי דאן לט דה ג'ידיז אין דה דור 🚪
Yair צורח מאיפה אתה מכיר את זה
LOL_NEM למה שאני לא אכיר את זה
I just call my wife up lets get hoover free
Yair אה שכחתי שהוא הופיע עם זה חשבתי פתאום יש פה עוד אנשים שעוקבים אחרי דריל
Yair @Panda לאנושםםםםםםםםםםםםםםםם פעם ראשונה שאני רואה תסרטון הם אשכרה עושים שם דאחייה של הבדואים בוכהההההההה
טוב יוסי איש קריות
זין על לארי הובר והמשפחה שלו. אם אני רואה אותם זה און סייט.
מי זה אבל ואיך הוא קשור לקניה ווסט
Panda ראש כנופיה שכביכול השתנה בזמן שהוא בכלא ונהיה יותר אנושי כדי שיהיו לו יותר סיכויים לצאת או בגלל רגשות אשם על כל הדברים הנוראים שהוא עשה
וקניה מנסה לעזור לו לצאת כדי שהוא יוכל לזקוף את זה לשמו ולקבל כבוד נצחי אצל הגנגסטרים
RUNAWAY_
כמו שצריך
שחררו גם את אנדי רוסו בחזרה למשפחת קולומבו הוא זכאי יאללה
RUNAWAY_ לא יודעים מה איתו בכלל זל אף אחד לא יודע אם הוא השתנה או לא והוא לא עשה כלום לאף אחד, תלמד על המקורות האמיתיים של הכנופיות בשיקאגו הם היו כדי להגן על שחורים מלינצים לבנים ולנקות ולתקן את השכונה הדבר היחיד שהוא עשה זה להזמין חיסול על קינג דייויד הראש של הbds שהיה מלשן וגרם לכל הבלאגן שיש היום (בהתחלה הם היו מאוחדים קראו לזה BGDN) @Panda וקנייה gd כבר שנים לא כל דבר עושים בשביל כבוד הוא קצת חי בסרט שזה יוריד תאלימות בשיקאגו אבל המטרה ראויה
NAPOLITANO חחחח כמו שצריך עלאק
LOL_NEM איפה תקורא על זה זה נשמע מעניין אז איך זה הגיע למצב היום שהם רוצחים אחד תשני כל כך הרבה?
בגלל אנשים כמו לארי הובר עוד יש פיתוח תשתיות וכו' בדרום שיקאגו לעומת זאת מערב שיקאגו שלא היה שם שליטה זה דפוק עד היום והכי הרבה רציחות קורוצ שם
Panda כי אין כבר מנהיגים כמו לארי הובר אין באמת כנופיות בשיקאגו כמו שאנשים כמו אקדמיקס מנסים להציג אצ זה מי שעושה את כל ההריגות זה בני 16 שכל מב שאכפת להם זה שהרגת את חבר שלהם ולא אכפת להם מאיזה סט אתה או אם אתה gd או bd
Panda דאק דיבר על זה פה קצת בקטנה אם מעניין אותך
LOL_NEM איבדו את זה לגמרי, כל הסטים של הרנגייד וgd נגד gd בביף כבד זה פדיחה. לדעתי בימינו יש הרבה סטים של gds מחוץ לשיקגו שמייצגים יותר מהסטים שכרגע בתוך שיקגו
@Sweatshirt3k נמק את עצמך ילד טופו עם פטמה בצקית ואז תן אימוגי ליצן
NAPOLITANO אתה משחק אותה פה מהקוזה נוסטרה עאלק חפים מפשע יאללה שתוק ימחוצקן מרעננה
happy growth and development day
LEE כן היחידים שאשכרה מתנהגים עוד כמו gds זה אלה שבבתים שנשארו מקאבריני גרינס חחח כל השאר זה סתם טייטל כמו שאמרת