בפנים אחושרמוטה
האבוק > אלכמיסט והארי פרוד
RUNAWAY_ ריל אחושרמוטה אני מופתע רצח שזה יצא
RUNAWAY_ הביטים במוב דיפ זה הוא ופרודיג'י ביחד לא? אני שואל את זה כי כאילו יצא לי לשמוע בהרבה יותר ביטים של אלכמיסט מאשר האבוק כי חוץ ממוב דיפ שאני לא יודע אם זה הוא הכל לא כזה יצא לי לשמוע ביטים שלו חוץ מהפקות פה ושם סתם מעניין אותי איפה אפשר לשמוע עוד
מההההההההההה הולך להיות אששששש אובמה מזיע+גואטים+פיו+הייפ מה זה איך לא דיברו על זה בכלל לא ידעתי שייצא
Panda יש לו הםקות במלא מקומות מחוץ למאב דיפ, לא זוכר תקלאסיקות טבה רק האבוק הפיק, פרודיגי בחר פעם ב סאמפלים דואו
Panda הוא זה שהפיק למוב דיפ הכל החל מהאלבום השלישי אלכמיסט הצטרף פה ושם בתור התלמיד שלו
הוא גם הפיק לנאס וביגי קאפון ונוריאגה ג'אדקיס קורמגה וכו
אווו שיט הולך להזריק את זה במיידי
LOL_NEM
RUNAWAY_ שמעתי עכשיו בא לי טוב היום היה בא לי אלבומים אפלים אחלה ביטים סוף סוף תופים עם בשר וייב של סוף שנות ה90 אלבום בטעם של פעם
שלושה שירים בפנים ומסתמן שהאבוק מצא מחברת נסתרת שפרודיג׳י השאיר כי אין סיבה שירצח וורסים ככה
Mando האבוק ראפר טוב למה ככה
שמעתי ברפרוף כי אני בעבודה ואין לי הרבה זמן ואני לא מאמין שאלבום כזה יוצא ב2021 כל הפרודקשן אששששש🔥🔥🔥
יש קליפ פיו
אלבום מעולה, כל פעם שהיה וורס של האבוק חשבתי שזה אירוח מרוב שזה היה טוב הוא הביא את הA GAME שלו זה בטוח
גם באלבום עם דארק לו האבוק היה מעולה מבחינת הפקות וראפ חבל שאנשים ישנים עליו
RUNAWAY_ לא נראה לי שישנים עליו, יש לו כמה קלאסיקות מודרניות אבל הוא לא שמר על הרלוונטיות שלו כל כך רק השני אלבומים הראשונים של מוב דיפ סימנו אותו כמפיק אגדי, עדיין יש סמפלים שלו שאנשים לא מצאו עד היום
@Panda זל הרגע שמתי לב שמה שהקלדתי מקודם לא היה הגיוני וערכתי אלכמיסט היה התלמיד של האבוק לא הפוך
RUNAWAY_ כע ראיתי את הראיון של אלכמיסט מעניין רצח הוא סיפר את כל ההשתלשלות חייב לשמוע עוד אלבומים של מוב דיפ חוץ מה2 ראשונים אני יושן חזק
kiasar123 מה אחי אמרתי שישנים על האלבום עם דארק לו
kiasar123 רק השני אלבומים הראשונים של מוב דיפ סימנו אותו כמפיק אגדי
גם ההפקות ב LAD ו IWW
Panda
גם ביט של האבוק
סקרנתם
מהעשר שניות סקיצה הזה נשמע קלאסיקה