דאמממממממ איזה סרטון טוב ראיתי סרטון דומה על האלבום הזה אבל הוא לא היה כזה טוב פתאום אני שומע מלא פרטים חדשים @RUNAWAY_ @LOL_NEM
ממליץ לכולם לראות פשוט תייגתי את כפיר ויוסי כי היחידים שבכל מקרה יגיבו לאשכול שלי בוכה
ראיתי 2 שירים והפסקתי קיבלתי הנדלת את שוק וואנס נגיד הכרתי מהספר ומכתבות אבל השאר פוצצו לי תמוח האבוק אחד האנשים הגאונים אי פעם האוזן והחשיבה שלו פשוט מטורפים בן אדם אנדרייטד רצח מי שהוא לא בטופ 3 מפיקים שלו טריפינ
LOL_NEM ריל אבל צריך כזה של ריזה ריזה והאבוק המפיקים שאני הכי אוהב נשבע
מדים רצח
משחק התופים של האבוק ברמה אחרת
RUNAWAY_ מתפוצץ לי המוח שמצד אחד האבוק שכונה אחושרמוטה ואלכוהוליסט מצד שני הוא שומע דברים שבחיים לא נשמע לא חושב שמישו היה שומע תשירים האלה וחושב להפוך אותם לסמפל לפני
RUNAWAY_ יש כמה שהוא לא שינה אבל shook ones וhectic ועוד משו בקושי מצליח לתפוס מאיפה הוא בדיוק לקח אם יהיה של פרמיר אני יפרסם אנשים לא מבינים כמה הוא חולה נפש לא מבינים כלום בסמפולים שלו הוא פסיכופת
LOL_NEM זה מה שיפה במוזיקה הזאת שהיא באמת מדברת על דברים ונוצרת מאנשים שבשום מקום אחר לא היו מצליחים להסתדר אם זה לא פשע או שכונה או משהו ופתאום הם מוציאים לך כישרון דפוק שלא נופל מאף מוזיקה אחרת לא יודע אם תיארתי את זה טוב ריל בכל מקרה
Panda האבוק הרמה מעל פרימו פרימו אני מזהה מלא פעמים תסאמפל שוק וואנס לקח לי זמן לקלוט
מת לא ידעתי בכלל שיש קליפ לדרינק אוואי
LOL_NEM גם אני לא הכרתי את זה מת
LOL_NEM זה לא לזה תסתכל טוב
סעמק לא חושב שאני בנוי נפשית לשמוע תאלבום הזה החורף 😢
RUNAWAY_ גיליתי גם שיש קליפ לספייסשיפ של קנייה ביכה
LOL_NEM כן זה קליפ שנגנז בזמנו ויצא רשמית רק לפני איזה שנה אם אני זוכר נכון
איזה סרטון אורגזמה
LOL_NEM באמת שלא אחי תחפש סרטוני סאמפל של פרמיר הרבה יותר גאוני אני אומר לך תבדוק הוא מטורף וגם שינה סגנונות והשתפר בקטע מטומטמם עם השנים(תחילת שנות ה90 לא כזה אוהב תהפקות שלו בכלל)
Panda בוכה פרודיגי אמר שמבחינת האבוק עד היום הוא לא מוכשר בכלל זל הרבה מהביטים הקלאסיקות כמו שוק וואנס וסורבייבל ועוד כמה היו בסשן אחד האבוק חשב שיצא לו חרא ובא לזרוק את הכל לזבל ובמזל מישו קלט את זה ולקח ממני
RUNAWAY_ ריזה בכלל חולה מעניין עוד מה יש בערוץ הזה ראיתי אותו רק היום הם עושים את זה טוב רצח יש כאלה אחרים לא משהו
RUNAWAY_ ריזה מתחילת הדרך של וו עד סופרים קליינטל היה בזון פסיכי. רק את פרימו אני אוהב יותר מאותה תקופה
Panda תעדכן שיצא משו כמו פה
פיו אני אוהב מלא מהאמנים שהוא סימפל לאלבום אף פעם לא שמתי לב שזה הם
RUNAWAY_ דאמ אשכרה שמעת את כל המוזיקה אי פעם זה השאיפה שלי אני זוכר שבכספ פעם פרסמת גאז מהפיפיטיז והייתי חדש במוזיקה ונכנסתי להלם
LOL_NEM אחי האבוק אח אבוד שלנו הוא חושב שהוא כושל אולי יצא מאיתנו משהו אחי נתת לי תקווה