The realest nigga alive, no cosmetics or prosthetics Might catch the holy ghost and start speaking in Nas records haaaan
@Mando
לופה מזכיר את נאס בוורס זה תמיד נגמר בזה שאני צריך להחליף מכנסיים
צריך אלבום דחוף
נמאס מהטיזרים שלו כבר, שיוציא אלבום אסתפק אפילו באחד מהשירים שהוא בדוק הקליט עם נאס
kiasar123 הם לא הקליטו שירים ביחד הוא רצה לעשות עם נאס איפי על איימי ווינהאוס ונאס סינן אותו
RUNAWAY_ אני לא קונה את זה, יש להם יותר מדי תמונות בסטודיואים ביחד
kiasar123 כולה תמונה אחת והיא כבר ישנה
RUNAWAY_ לא משנה בקיצור שיפסיק לעבוד עם ליל דורק במקום עם לופה
kiasar123 כולה עשה עם דורק שיר אחד ימגזים וזה מה שמיוחד בנאס שהוא לא תקוע בLANE אחד כמו גריזלדה וכל אלה
kiasar123 תאמין לי שאין דבר שהייתי רוצה יותר, אבל לופה לא עושה פיצ׳רים וגם נאס בקושי. כל עוד שניהם מוציאים פרייקטים זה ברכה
RUNAWAY_ וזה שיר אחד יותר מדי וסתם נאס לפעמים מעצבן אותי עם מי הוא כן משתף פעולה ועם מי לא
בכלל מה הלחץ שנאס יעשה שיר עם לופה רק בגלל ששניהם "ליריקאלים"? זל
ידוע כבר שנאס לא עושה שיר עם מישהו סתם ככה אם אין לו חזון מיוחד לזה
מחכה יותר לאלבום של לופה רק כי הוא אמר שזה יהיה ברמה של אילמטיק (99% שזה לא יהיה)
RUNAWAY_ אמר שזה יהיה האילמטיק שלו לא שזה יהיה ברמה של אילמטיק
kiasar123 כן האמת דורק לא הוסיף הרבה וגם בכללי אחד השירים שפחות אהבתי מה3 אלבומים האחרונים
למרות שיש לנאס שם מילים מדימות
RUNAWAY_ למרות שעוד לא נולדתי אז אני עדיין salty על זה שנאס ואייזי היו אמורים להיות בBring it On של הוב ושהוא שיתף פעולה עם קול ולא עם קנדריק
Nights מזיין תשכל קיצר
RUNAWAY_ כן , לא משנה לי מה הוא אומר שזה יהיה וכל הבלבולי שכל הציפיות שלי גבוהות אליו גם ככה
זה יצא? הארד
LOL_NEM מה שיש בטוויט זה כל מה שיש מהשיר עכשיו קלטתי שזה לא השיר המלא בסוף זה נקטע