פיו אבל האלבום שסטטיק סלקטה הפיק לבאן בי לפני שנתיים טראש ביטים רכרוכיים החרא הזה היה נשמע כמו מוזיקת מעליות/ראפ של בומרים
שמעתי כמה שירים לפני איזה שבועיים ומחקתי תחרא הזה זריז גרם לי לאבד כבוד כלפיו כמפיק
RUNAWAY_ לא אוהב את סטטיק סלקטה בכללי לא יודע מה מתלהבים ממנו השיר עם גאן אש דואו
RUNAWAY_ מת יש לפחטת שיר אחד טוב משם?
LOL_NEM כע לא זוכר שסבלתי או משהו כששמעתי את זה דווקא היה סבבה אולי לא הכי התאים לבאן או משהו אבל זוכר שהיה דברים נחמדים מדים
Panda גם זה ביט שנצים אחי מה זה ביט של שיר ערש ששמים לתינוק בעריסה
לא שמעתי אותו הרבה בכללי אבל אני זוכר שלא תמיד אהבתי ביטים שלו הקטע שמידי פעם יש לו יציאות פצצה כמו carry on
RUNAWAY_ למה יש לזה אווירה מרגיעה כזאת זה נחמד דווקא את זה מאוד אהבתי לא מספיק שמעתי תאלבום בשביל לזכור משהו דואו
RUNAWAY_ פיו תשים את זה לתינוק הוא יגדל להיות פימפ סי ג'וניור
RUNAWAY_ ריל שיר אוברייטד
איזה קטע אני בדיוק שומע את נו פילה והוא הפיק גם
Panda כל האלבום ביטים עדינים כאלה אחי זה מוגזם נכון לא מתאים לבאן בי אבל גם לא יודע לאיזה ראפר זה כן יכול להתאים מעליב ראפרים עם החוסר באנגריות הזה
RUNAWAY_ אין לי בעיה כשזה זורם כמו השיר הזה אבל כע גם אני לא אוהב ביטים רכים או עדינים היה לי קשה גם עם בלופרינט והראשון של קניה בטח כולם יקפצו רך בטירוף
אולי המיקסוס של התופים גרוע לא פוגע מספיק חזק
RUNAWAY_ כע התופים קצת מוזרים האינסטרומנטל דווקא בסדר
Panda אה זה ידוע שלקניה הייתה בעיה עם התופים בתחילת הקריירה
בגלל זה הוא הביא את האבוק שיתכנת תתופים ב TLOP
שמע לעומת דיג'יי פרמייר שכל תוף שלו זה כמו פצצה על עזה
RUNAWAY_ אני חושב אבל שזה היה כל הווייב שלו אז עכשיו נו פילה דווקא חזק
RUNAWAY_ ריללל שמעתי היום כמו מים לשוקולד היה לי קשה זה היפי כזה לא יודע ופרמיר לא יצא מהאווירה של האלבום ב6th sense זה גם אותה אווירה אבל זה רצח את כל האלבום ואני הרבהה יותר אוהב תשיר הזה מכל האלבום בפער נטו שמעתי כי אני לא אוהב לחרוש על שיר אחד בלי לשמוע תאלבום אבל אין אפילו משהו שמתקרה שמה לשיר הזה
RUNAWAY_ לא רק התופים גם כל שאר הצלילים הכל רך כזה לא יודע פשוט לא אוהב את זה כמו izzo נניח
RUNAWAY_ גם הוא ופרמיר מהצד השני חולי נפש באמת שhell on earth עושה אותי חירש בצד ימין(הצד ששומעים תתופים) אשכרה אני כבר איזה שנתיים מחפש אוזניות במיוחד שאני יוכל לשמוע תביטים של החולי נפש האלה כל אוזניה עם קצת טראבל מודגש ואי אפשר לשמוע הם גם מגזימים הכי טוב אלכמיסט ידידותי לאוזניים
Panda ופרמיר לא יצא מהאווירה של האלבום ב6th sense זה גם אותה אווירה אבל זה רצח את כל האלבום ואני הרבהה יותר אוהב תשיר הזה מכל האלבום בפער
פיוו גם אני הביא תביט הכי טוב באלבום
RUNAWAY_ היה צריך להמשיך עם no id Resurrection מדים
Panda אבל קניה לא הפיק הכל בבלופרינט
היה שם גם ג'אסט בלייז ובינק
אבל דווקא HEART OF THE CITY באנגר פסיכי