HadarAshuach
מגניב, איזה אחד?
בFL יש צלילי סטוק (צלילים שבאים עם התוכנה) ממש ממש טובים.
מזה אומר בעצם? זה אומר שאתה ברגע זה יכול לשבת על התוכנה ולהכין ביט ממש טוב בלי להוריד שום דבר מהאינטרנט.
מעבר לצלילי סטוק, יש לך גם את הפלאגינים (סטוק גם) בפרוטי, לצורך העניין, אני ממש אוהב את הארמור, הארמלס וסיטרוס. גם אם אתה לא יודע לסנתז (להכין צלילים) אתה יכול להשתמש בספריית צלילים של של הפלאגינים על מנת ליצור מלודיות והרמוניות.
זהו, אתה באלך להכין ביטים? תכין ביטים.. זה עד כדי כך פשוט (לא באמת חחח) אבל אתה צריך לשבור את הראש בהתחלה ממש כדי שבסופו של דבר תשבור את הראש פחות.
פרודוסרים הם עצלנים, זה ידוע. נכון לעכשיו יש לך (וכל אחד כאן בפורום) 2 דרכים שהוא לקחת:
- לשבור את הראש כמה שנים עם התוכנה וללמוד מנסיון ותהייה ולהיות מאוכזב מלא זמן מהשיט שלך כי מה שאתה מדמיין זה לא מה שאתה שומע.
- לשבת על הפאקינג תחת וללמוד הפקה כאילו זה בגרות בספרות ואז תוך שנה נגיד כל אחד כאן עושה מה שבא לו.
אני אישית לקחתי את 2 הדרכים ב7 שנים האחרונות ובגלל זה אני יכול לעשות פחות או יותר מה שבזין שלי.
אני אשכרה יכול לעשות דאבסטפ ואז אחרי זה באותו יום להקליט טראק עם גיטרות ותופים אם באלי.
זמן אנלוגיה:
באדיבילדר (שרירן) צריך להתייחס לעצמו כמו שרירן כדי להיות שרירן, גם אם הוא שמן וחלש.
בסופו של דבר הספורטאי צריך להתאמץ פחות כי הוא כבר ברמה יפה שלא דורשת ממנו הרבה כדי להרים את אותם משקלים.
קח את כל מה שאמרתי עכשיו רק עם מושגים של מוזיקה והפקה.
זהו, בהמשך כתבות ומדריכים ברורים יותר.